18-03-2016 УВАГА !!!! з 01 квітня 2016 року Звернення Про проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста України

З метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення, переміщених осіб, формування громадської думки на користь милосердя у м. Очакові та Очаківськомурайоні з 01 квітня по 30 квітня 2016 року проводиться ВсеукраїнськиймісячникЧервоного Хрестапідгаслом: « Приєднуйся до руху Червоного Хреста» з залученням населення до лав Червоного Хреста.

Під час місячника Очаківська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводить  організаційні роботи  по збору фінансової допомоги, благодійного натурального доходу у вигляді продовольчих товарів, ліків, гігієнічних засобів, дитячих іграшок, одягу, взуття  та іншої гуманітарної допомоги, яка буде направлена на допомогу найбільш уразливим категоріям населення, переселенцям, на проведення планових заходів, присвячених 71 річниці Великої Перемоги, Міжнародному Дню захисту дітей та інше.

Червоний Хрест звертається до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя для тих, хто поруч з нами та кого соціальні умови, самотня старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно.

Вважаємо, що Ви  із  почуттів солідарності з нужденними верствами  населення не проти зробити щось добре і корисне для цієї категорії людей, та повернути цим людям віру в майбутнє.

Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок в скарбничку добрих справ, милосердя на землі стане більше!

Просимо підтримати  Очаківську  організацію Товариства Червоного Хреста    благодійною допомогою:

 

У грошовому виражені: р/рахунок 26000060463391 Приват Банк  МФО 326610, код 02940285, отримувач МОО Товариство Червоного Хреста, призначення платежу: на статутну діяльність для Очаківської МРО ТЧХ.

  •   у натуральному вигляді – адреса: м. Очаків, вул.. Володарського– Гетьманська 29-а,
  •   контактні телефони: 05154-2-20-31, 0982147582, 0663260530

 

Чекаємо на допомогу, щировдячні за співчуття та порозуміння.

 

Очаківська міськрайонна організаціяТоваристваЧервоногоХрестаУкраїни